Informacje i zgłoszenia

Fundacja Indygo. Wspieranie Aktywności Twórczej i Kultury

ran@fundacja-indygo.org.pl
506-241-142

W związku z sytuacją epidemiologiczną liczba miejsc na wycieczce jest ograniczona – maksymalnie 20 osób. Dlatego prosimy o zapisy maksymalnie dzień wcześniej. W przypadku braku miejsc, osoby niezapisane nie będą mogły wziąć udziału w wycieczce. Prosimy również o zgłoszenie rezygnacji z udziału w wycieczce, mailowo lub sms. Warunkiem udziału jest podpisanie listy obecności i zamieszkiwanie w Warszawie.
W związku ze zmieniającą się sytuacją epidemiologiczną terminy wycieczek, program i sposób realizacji mogą ulec zmianie. Informacje będą podawane na bieżąco na stronie internetowej. Osoby zapisane będą informowane indywidualnie o ewentualnych zmianach. Prosimy o sprawdzenie maili i harmonogramu na stronie w przededniu wycieczki.
Na wycieczkę Szlakiem warszawskich legend i opowieści – Stare Miasto Dziedzictwo UNESCO, 22.05.20210 – Aktualnie brak miejsc na tę wycieczkę, chętnych możemy wpisać na listę rezerwową

Dostępność
    Czy potrzebuje Pan/Pani rozwiązań architektonicznych i/lub edukacyjnych w związku z udziałem w szkoleniu?

Proszę wpisać kod z obrazka: captcha