Informacje i zgłoszenia

Fundacja Indygo. Wspieranie Aktywności Twórczej i Kultury

ran@fundacja-indygo.org.pl
506-241-142

Ilość miejsc jest ograniczona. Na warsztaty obowiązują zapisy. Rekrutacja trwa do wyczerpania miejsc. Zapisać można się do grupy wtorkowej, środowej lub czwartkowej, począwszy od 17 , 18, 19 listopada - telefonicznie, mailowo lub za pomocą formularza zgłoszeniowego, który znajduje się na dole strony.
Po wpisaniu na listę uczestników dostarczamy paczkę z materiałami, które są niezbędne do wykonania pracy.
Warsztaty będą odbywały się zdalnie. Każdy uczestnik łączy się ze swojego komputera, smartfonu lub tabletu z trenerem prowadzącym zajęcia, wykorzystując odpowiedni link z zaproszeniem.
Przed każdymi zajęciami wysyłamy link do wirtualnego spotkania, uczestnik łączy się w bardzo prosty sposób. Spotkanie umożliwia łączność audio i wideo z nami. Uczestnicy widzą co robi trener, słuchają instrukcji i mogą zadawać pytania.
W przypadku problemów z obsługą można skontaktować się telefonicznie z naszym informatykiem, który pomoże rozwiązać problem.
W przerwach między warsztatami można mailowo prosić trenera o pomoc.